• Lorem ipsum

Retouren:

Het kan voorkomen dat een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt uw het artikel natuurlijk retourneren, U kunt het betreffende artikel binnen 14 dagen retoursturen (kosten voor eigen rekening mits onze fout) als het onze fout is krijgt u van ons een retourlabel gemaild. 

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden: 

  1. Product in de originele verpakking onbeschadigd aanleveren zoals wij het het hebben verstuurd. 
  2. U mag het passen, denk u dat het niet goed past of iets verkeerd geleverd heeft gekregen graag een foto mailen naar [email protected] 
  3. Compleet met eventuele toebehoren aan leveren zoals het in de doos aanwezig is geweest. 


Let op!
 wij brengen 15% in mindering als de originele verpakking mist of is kapot getrokken. De originele verpakking niet met ducktape dicht plakken of op de dozen schrijven met een pen of stift. Wij kunnen met een missende of kapotte verpakking het product niet als nieuw verkopen.

TIP: Beste is om over het originele verzendlabel een nieuw verzendlabel te plakken. Graag in de doos de orderbevestiging of RMA formulier bijvoegen. 

Turtle Benelux is niet verantwoordelijk voor retourtransport, bij retourzending adviseren wij een tracecode er bij te vragen zodat u ten alle tijd uw retour pakket kunt volgen. 

Ruilen: 
U kunt uw bestelling ruilen, voor het retoursturen van de bestelling geld bovenstaande uitleg. Voor het opnieuw opsturen van een anders product betalen wij de verzendkosten.